Regionalny Informator Internetowy Stargardu
 
 
Przejdź:  
 
  Wybierz dział tematyczny:
  Wyszukaj na forum:
 Temat: PASZTECIK NA UL. PIŁSUDSKIEGO

    Czy ktoś wie co sie stało z Pasztecikiem na ul. Piłsudskiego ? Nie jest czynny od początku roku.

(81.190.36..) 08:57 22.03.2014
L.p.
Opinia
Autor
Data
1

plajta

abc
(88.156.226..)
10:59
22.03.2014
2

Sanepid zamknal ten syf nie wiem jak można było tam jeść

pasztet
(88.156.226..)
12:49
22.03.2014
3

Tak myslalam, ze to cos powazniejszego niz tylko .... plajta. Ludzi tam troche duzo chodzilo.

(31.61.74..)
19:21
22.03.2014
4

no i teraz nie ma gdzie zjesc pasztecika , tam były najlepsze.

basic
(83.8.88..)
22:30
22.03.2014
5

W galerii starówka są najlepsze , tylko fajnie by bylo jak byscie farsz zabrali z domu

er
(88.156.226..)
06:57
23.03.2014
6

Barszczyk, pasztecik, zawsze jak nie bylo obiadu to do Pasztecika. Szkoda, moze jeszcze cos naprawia i bedzie ok.

(31.61.234..)
09:57
23.03.2014
7

tego pasztecika kupił ten co ma komis z telefonami tam obok i on bedzie działał tam, maszyny też odkupił z tego co wiem i otwierał bedzie stoisko pasztecikowe tam

iks
(89.229.102..)
15:13
13.07.2014
8

juz dziala ;)

lukas
(91.226.238..)
20:54
24.11.2014
9

i jak działa dobre paszteciki?

:)
(80.63.187..)
08:50
25.11.2014
10

niestety niedobre....male paszteciki , niewiele nadzienia.Daleko im do smaku poprzednich

jadlem
(83.8.62..)
10:29
25.11.2014
11

Lokal odnowiony,czysto,ładnie ALE no właśnie!co się stało z pasztecikami i jego zawartością ??? Miałam ochotę na ser z pieczarkami,wzięłam do auta na wynos i gdy próbowałam ugryźć bo niestety się nie dało GUMA DO ŻUCIA! i nadzienie..a nawet jego brak. Nie chciało mi się wracać, ale jeżeli będę kolejnym razem na mieście,to im to powiem osobiście,ze sprzedają i robią dno. A szkoda.

olka
(81.190.39..)
10:35
25.11.2014
12

żenada prosisz o ser dostajesz z kapustą i grzybami, a sera nie ma tylko ślad po nim i kosztuje 3 zł. żenada.REZA zmień kucharza bo chyba sam ich nie robisz

adi
(46.112.205..)
15:12
25.11.2014
13

wW FAMILIJNEJ SA PASZTECIKI

sisi
(89.229.109..)
15:25
25.11.2014
14

w lodziarni na rondzie przy placu wolności wprowadzili paszteciki. byłam raz - ser z pieczarkami bomba ! duże paszteciki nie wypełnione powietrzem tylko ciastem i farszem, a co do farszu - na bogato. z czystym sumieniem mogę polecić! ;)

panda
(91.226.236..)
17:35
25.11.2014
15

Panda dzięki , spróbuję i dam znać czy miałaś rację

olka
(81.190.39..)
22:57
25.11.2014
16

Się trochę nie zgodzę, sam byłem by spróbować i hmmm.. w paszteciku z serem jest ten sam farsz co w toście. Paszteciki same w sobie jakieś "twarde". Do szczecińskich dalej daleko.Niestety.

Ronson
(89.229.100..)
17:15
26.11.2014
17

A bardzo smakowały,zwłaszcza nowośc,której nie było ser z e szpinakiem,a mięso bez zmian.Mało farszu? Nie sądzę.Żenada,to narzekać na wszystko.Polecam.

Rosa
(89.229.99..)
22:39
26.11.2014
18

szkoda tylko ze miasto przejmuja turasy i inne brudasy a dlaczego? bo szlachta ktora (ma czas aby pisac na forum czy pasztecik miał malo czy duzo farszu czy nie byl zbyt mocno wypełniony powietrzem żal.pl) zre u rezy itp. nie otworzy nic swojego .... załosne. pozdrawiam normalnych

wkur......
(176.221.120..)
23:27
26.11.2014
19

Brudasy ??? ... !!! zastanów sie co piszesz. akurat najbrudniejsze to sa typowo polskie lokale wystarczy spojrzeć na te wszystkie budy bez bieżącej wody które stoją przy chodnikach. Poza tym co było z pasztecikiem jak włascielem był polak ?? to był jeden wielki syf i aż zamknął . A czy jest mniej czy wiecej farszu to kwestia jak kto lubi. Teraz przynajmniej można zjeść bez obawy o zatrucie pokarmowe.

lukas
(91.226.238..)
11:51
27.11.2014
20

a ty wkur... jak masz w domu? Byłeś/aś w Turcji? Pewnie w domu syf wyłazi oknem, ale o innych nacjach wiele do powiedzenia. Rosyjska po PRL-owska swołocz, nigdzie nie jeżdżą a potem powielają bzdury. Jestem Polakiem i to pisze, bo jeżdżę po świecie i widzę a nie opierdzielam głupoty.

.
(89.229.100..)
19:05
27.11.2014
21

ciekawe gdzie byles *****

seta
(80.171.2..)
19:18
27.11.2014
22

w środę byłam,kupiłam,zjadłam,paszteciki były zimne i farszu prawie wogóle nie miały,ot co!

Nestea
(89.229.100..)
10:55
05.12.2014
23

Z jakością pasztecików to jest tak, jak z bułkami ze szczecińskiej //kajzerka/ czy pizzą przy kościele Jana - czyli wszystko zależy od receptury i człowieka. Te trzy produkty są a może były przypisane do tych miejsc i każdy szedł po ten a nie inny produkt.Rada dla nowego właściciela pasztecikarni - zdobądż Pan recepturę od poprzedników inaczej krach

nina
(195.191.162..)
11:39
05.12.2014
24

Powiem jedno cukiernia michael na krzywoustego ma nowość paszteciki drozdzowe z kapusta i pieczarki.kupiłam z ciekawosci pyszne duże pachnie świeżym ciastem.spróbujcie sa głównie rano i do 14.00

ewa
(89.229.100..)
14:55
05.12.2014
25

A pizza od jana klasyka;)zmienily się produkty koncentraty ,sery itp ale mimo to poziom jest

ewa
(89.229.100..)
14:56
05.12.2014
26

Pasztecikiem bym nawet tego nie nazwała.Totalne gówno sprzedają ludziom, by się wstydzili. Pizza Jan , jedyna i nie do podrobienia-fakt :)

olka
(89.229.98..)
16:48
05.12.2014
27

Olka mówisz o paszteciku z michaela cży z pilsudzkiego?

ews
(89.229.100..)
17:17
05.12.2014
28

Temat jest o tym na PIŁSUDSKIEGO

olka
(89.229.98..)
17:32
05.12.2014
29

Pizza u Jana? Włosi powinni mu jaja wyciąć za nazywanie tego "pizzą". Równie dobrze może ją nazwać "pierogiem" :)

wie
(213.136.224..)
18:15
05.12.2014
30

a ja powiem tak kucharzem jest tam te sam kucharz co byl i sie nie zmienil a o Rezy to on nie jest turkiem do jasnej ciascnej a jak ktos jest taki cwany niech sam otworzy i zapierdala na nastepnego pijaka lub menela a nie tylko kazdy potrafi dupe opierdalac

marta
(88.156.153..)
22:11
05.12.2014
31

Jakaś interpunkcja do tego ?

Do wyżej
(89.229.100..)
20:07
06.12.2014
32

Gdzie obecnie można zjeść w Stargardzie dobre paszteciki?

ivona
(85.16.128..)
05:09
30.10.2015
33

najlepiej, mimo wszystko jest zrobić samemu. przygotowanie nie jest trudne. a i z farszem można pokombinować. ;)

panda
(83.20.255..)
16:06
30.10.2015
34

Farsz do pasztecików mozna wykonac samemu w domu m.in z twarogiem i dodatkami smakowymi, z wątrobianką czyli z pasztetową, z pasztetem, pasztet mozna wykonać samemu.z cienką kiełbaską z nadzianiem. z kapustą imięsem. z samą kapustą kiszoną, ale gotowaną, z kaszą i mięsem i kiełbasą, z ważywami i mięsem i małymi kawałeczkami ogórka kkorniszony lub kiszony, z odpadów ugotowanego kurczaka, ze skurek mięsa drobno pokrojonego z dodatkami smakowymi, z flaków wołowych lub wiepszowych, a nawet z makaronem nitek z dodatkiem mięsa lub kiebbasy w cienkie pokrojone paseczki. z gotowanymi ziemniakami i mięsem lub wędliną drobno posiekanymi.Ze wszystkiego co posiadsamy w domu czy lodówce, ale nic nie może być surowe, musi wszystko być gotowane, powiem wam to co podałem wszystko probowałem i jest bardzo smaczne i wiele innych potraw. Do tego obowiązkowe jest czerwony barszczyk, lub jakiś żórek lub to co lubisz, musi być słodko kwaśne i trochę pikantne, a nawet moż być piwko jak ktoś może. Ciasto musi być wykonane specjalne i z mąki na paszteciki musi miec pewną recepturę, są przepisy na ciasto na paszteciki, nie ze zwykłej mąki. jeżeli nie masz maszyny do pasztecików to możesz piec - smazyć w rądlu głębokim i ciagle obracać najlepiej na śitku, lub zwyczajne we frytkownicy, są rożne sposoby pieczenia, ale każdy pasztecik musi byc obsączony i do jedzenia tylko ciepły nie gorący i szykój tyle ile możesz zjeść. Każdy Pasztecik musi miec tyle farszu aby nie był pusty i nie miał powietrza i nie był gumowy. do wyprubowania zrób sobie jeden lub dwa, a potem rób tyle ile morzesz zjeść smacznego - nie jestem ani kucharzem, ale jestem smakoszem dobrego jedzenia i codziennie jem na co mam ochote. Zawszw danie musi być conajmiej z trzech dań i jakiś napój ze słoika własny lub napój kupny, nigdy nie gazowany lub cherbata, a kawa to tylko do ciasta nigdy do kanapek, pozdrawiam i smacznego.

smakosz
(94.254.141..)
21:50
19.04.2017
35

Przepraszam za błędy ortograficzne ale taki mam stary komputer i często pisze nie to co ja chce, jeszcze raz przepraszam. smakosz

smakosz
(94.254.141..)
21:55
19.04.2017
36

Jeszcze raz dodam do 34 i 35 ciąg dalszy można zrobić farsz z tartych ziemniaków tak jak na placki z tym że trzeba dodać cebulkę i boczek wędzony lub surowy drobno pokroiony ale trzeba zawsze dodać stosowne przyprawy wg uznania, można farsz zrobic prawie ze wszystkiego, ja poprostu lubię dobrze zjeść jestem stary (80 lat) jestem gruby ponad stuwe, a żona nauczyciel, a literatury posiadam tyle starej i nowej, że nie jedna Szkoła gastronomiczna nie posiada, smacznego

smakosz
(94.254.141..)
22:18
19.04.2017
37

Pozdrowienia dla Pana Smakosza ;) Ależ mi Pan ochoty narobił na taki domowy babciny obiadek z kompocikiem... Zdrówka!

mniam
(178.235.41..)
17:48
20.04.2017
38

bruuud kiła i mogiła tylko ceny ida w góree te dodatki sałatkowe swieca ze starosci, czyciej jest u turka z kebabmem

(91.226.236..)
18:17
20.04.2017
39

to idz do Turka my chodzimy na paszteciki

Isabella
(79.186.69..)
15:33
21.04.2017
40

Bardzo lubię od czasu do czasu wejść na pasztecika, ale ostatnio zauważyłam że są one coraz mniejsze, a cena wyższa. Nie ładnie panie właścicielu.

anka
(77.253.157..)
19:16
21.04.2017
41

Paszteciki zawsze były niesmaczne, podobnie jak barszczyk. Dlatego właśnie tam nie chodzę i znajomym nie polecam. A jeśli komuś smakuje, to jego sprawa.

Cirilla
(95.160.152..)
22:29
24.04.2017
Przed dodaniem opinii konieczne jest zapoznanie się z regulaminem
Opinia:
Autor:
Przepisz kod:

Copyright © 2001 - 2017   Regionalny Informator Internetowy   rii.pl